De ce Alexu and The Voices Inside miercuri seara !?

Fiind primul meu articol pe acest blog de concerte, am ales să vorbesc despre un prieten drag mie, și anume Alexu Spătaru, cunoscut printre artiști ca Alexu and The Voices Inside. Stați liniștiți, nu suferă de nu știu ce boală, doar de mult talent.

Pe Alexu îl știu de prin luna februarie a acestui an, când întâmplător mi-a apărut in news-feed-ul de pe Facebook un live cu el de la radio Guerrilla și a fost dragoste la prima melodie. Omul este genial, are o voce minunată și știe să se joace cu chitara ca un mare artist, cu toate ca el nu este mai înalt de 1.75. Fiind din Brașov, nu am sperat ca voi ajunge prea curând la un concert de a lui, dar sorții au fost de partea mea, iar într-o zi de sâmbătă m-am aflat în Londophone la primul lui concert in București.

A fost minunat!

De la atmosfera intima care s-a creat, toți eram prieteni cu toate ca nu ne mai văzusem niciodata, pana la melodiile cântate de Alexu și micile glume făcute de unii dintre noi.

Apoi a urmat o perioada de creștere pentru eroul nostru, lucru pentru care vreau să îl felicit și uite-l azi, aproape gata cu un nou EP și cu brațele deschise așteptându-vă și pe voi, miercuri 13.06 la Expirat, am auzit ca are și niște surprize pentru noi!

Pentru încălzire vă recomand noul său clip de la piesa Walk With You, iar restul din Alexu vă las să-l descoperiți singuri!

One thought on “De ce Alexu and The Voices Inside miercuri seara !?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s