Cum adică te duci la concert dar nu știi cine cântă?

Această întrebare o primesc de prin vara anului trecut de când am auzit pentru prima dată de Sofar Sounds. Când a fost ultima oara cand ai mers la un concert fara să știi cine va cânta sau macar locul cu câteva zile înainte de eveniment? Când ai ieșit ultima oară din zona de confort de dragul muzicii live?

Ei bine, eu am ales să fac acest lucru de mai mult timp, dar abia săptămâna aceasta am primit ocazia de a participa la primul meu eveniment Sofar Sounds.

koQmx

Sunt mai mult decât fericit!!! Sunt entuziasmat, sunt fără de cuvinte!!!

Ca să înțelegeți mai bine cum stă treaba, ei își propun să transforme fiecare spațiu – o sufragerie, terasa din spate a unui magazin – într-un loc captivant pentru spectacole ferite de ochii lumii, creând un loc intim, unind astfel iubitorii si făcătorii de muzica iar restul este poveste. Pentru a putea face parte din aceasta experiență unică, tot ce trebuie sa faci este sa te înscrii pe site-ul lor , și să aștepți să fii contactat de ei pe email. Partea cea mai tristă din toată ecuația asta este faptul că astfel de evenimente se petrec în puține orașe și mai ales o singură dată pe lună.

Printre oamenii frumoși care au urcat pe scena Sofar Sound se număra Ana Coman, Alexu and The Voices Inside , baietii de la Eyedrops sau The Kryptonite Sparks.

Pentru iubitorii de lucruri simple, muzica bună și o vorbă cu persoana preferată, acest loc va fi la fel de dulce ca victoria Simonei Halep de la Roland Garros!

Așa că va invit si pe voi să aplicați și să ne găsim să povestim data viitoare!

cheeers!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s