Simplu imperfect

< Inserează impresii, gânduri bune și chestii ca și când am mai fost la un concert al celor de la The Mono Jacks și știu cum e >

Din ce mi se șoptește în cască, băieții se identifică ca o trupa de rock alternativ – care sună foarte bine cel puțin pe internet – fondată în anul 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău. Trupa a trecut prin mai multe pase bune sau proaste, dar uite azi, la aproape un an de la lansarea ultimului album Ușor distorsionat, primul album al formației in limba română.

Nu știu la ce să mă aștept, fiind vorba și despre un concert acoustic
– 11.07.2018

Later edit:

Well, am fost la concert, e undeva la 3 noaptea, îmi e puțin călduț, dar băieții au fost super faini. Totuși, a fost ceva ce nu mi-a placut, chestie care se întâmplă la mai multe concerte, dar aici s-a depășit puțin limita și anume s-a întârziat cu 1h si 30 față de ce se anunțase – nu e frumos.

Așteptarea a meritat! A fost un concert foarte frumos, plin de energie și pasiune – gosh cât de mult suflet pune solistul, minunat. Dacă îți place de ei de pe YouTube, o să îi adori live.

Astfel de trupe merită toată admirația și respectul nostru. Astfel de trupe care demonstrează live de ce sunt în stare și nu în studiouri. Bravo The Mono Jacks, a fost o plăcere și sunt sigur că o să ne mai întâlnim. Dar până atunci, meet me at the castel
– 13.07.2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s