Încă un festival în revistă

Untold, un festival ce nu era în planurile mele pentru această vară dar când cei de la Bloggers Lan Party mi-au propus am zis că nu am cum să îl ratez. Și uite-mă cu 4 zile înainte de festival fără cazare și transport dar cu o oarecare nerăbdare și curiozitate. Per total a fost un festival cel puțin interesant, plin de muzică si lume faină. Băieții ne-au pus la dispoziție 9 scene și trebuia să vii cu lecția făcută de acasă și să știi cine și unde cântă pentru a te bucura de cât mai mulți artiști – aici m-a ajutat foarte mult aplicația lor de festival, bine gândit, bravo – Din această cauză, am stat doar la 5 concerte de la început până la final, mereu fiind pe fugă să mai prind câteva momente și la altă scenă. Dar mi-a plăcut!

Cu toate că nu a fost un festival pentru mine, cu siguranță voi mai repeta această experiență cel puțin încă o dată. Au fost momente frumoase, dar și dubioase. Nu mă așteptam ca locul să fie atât de mare, nu mă așteptam sa încăpem atât de mulți oameni in arena și cu toate astea să am loc să dansez liniștit. ( nu știu exact cât de mulți, niciodată nu am fost bun în tainele aproximării ) Sponsorii au fost foarte bine pregătiți cu tot felul de activări interesante având o mulțime de opțiuni din care să alegi pentru a te distra și pe timpul zilei. Asta dacă nu ești un pastilat infect și dansezi pe technoase la ora 13. Cum !?

38468026_997299140472275_5884702153024471040_o

Din păcate am ratat ziua 1 de festival și odată cu ea și pe cei de la The Chainsmokers, dar am început ziua 2 în cel mai forță mod posibil cu cei de la Șatra Benz. Băieții erau foarte hyped, lumea s-a simțit bine, am dansat și eu puțin dus de val, a fost fun. Apoi am mers spre main-stage unde a venit fratele mai mare a lui Connect-r, Jason Derulo, cu niște gagici mișto și un band foarte fain. A facut show, plin de energie, mici coregrafii de dans, jocuri de lumină. N-am stat tot spectacolul am vrut să îl prind și pe Deliric X Silent la scena celor de la Absolut. Foarte bine le dădea fratele Deli, un concert mișto, tot publicul era de partea lui și a fost o atmosfera faină. Nu avea cum să lipsească și restul de CTC iar împreuna au rupt scena în doua. Muzica m-a purtat din nou la main-stage unde a venit Kygo, care a făcut un show pe placul meu. Arena a fost plina, lumea dansa și se bucura de show. Apoi am mers la scena celor de la Banca Transilvania, unde am prins câteva momente din concertul Alexandrinei, o formație ce m-a cucerit de la Electric Caslte ca apoi să închei seara cu niște Tiesto… eh, not my type

Ziua 3 am început-o cu Subcarpați la main-stage, care nu au dezamăgit ca de fiecare dată, cu toate că a fost ceva mai devreme show-ul s-a strâns foarte multă lume iar atmosfera a fost minunată. N-am putut să mă despart de ei așa ca i-am urmat la scena Alchemy unde cei de la Fantome, Basska, Celula de Criza, CCSE si Frații Grimm ne-au bucurat cu un mare spectacol. În acest timp main-stage-ul era asaltat de cei de la The Prodigy, am prins și eu ultimele 20 de minute, cu toate că băieții nu cânta genul meu m-am bucurat de show, din ce am înțeles a fost haos prin primele rânduri, frumos! Pentru cei ce spun că viața de festival e ușoară țin să îi contrazic și de aceea am zis să i-au o pauza și am mers la scena Forest unde m-am bucurat de concertul lui Mihail, pe care abia aștept să îl văd și peste 2 săptămâni la AWAKE. Seara s-a continuat cu doua nume mari, practic sunt trei, Dimitri Vegas & Like Mike iar mai apoi Steve Aoki. Not bad!

38600105_997300513805471_4167373013160820736_o.jpg

Din păcate am ajuns și la ziua 4 ce a început cu un show foarte bun made by Psihotrop, ce se anunța la început niste rap mai old-school s-a transformat într-o serie de 10-20 de minute de rime pe loc ce m-a impresionat. Am ramas tot în sfera asta cu un concert de a lui Macanache, omul stie să facă spectacol, lumea s-a simțit foarte bine și a fost o atmosferă frumoasă! Cu toate astea a trebuit să plec deoarece la main au venit cei de la Black Eyed Peas, o formație a copilăriei mele, m-am bucurat super mult de spectacol, lumea dansa, lumea cânta, a fost minunat. Sper să mai am ocazia să îi revăd, sunt o trupă mare și își merită pe deplin renumele.

38689586_998033920398797_4588240376074076160_o.jpg

Am încheiat seara cu 3 artiști foarte buni, Dub Fx, Wilkinson si Armin van Buren. La Wilkinson a fost momentul meu de dezmăț complet, chiar mi-a placut foarte mult show-ul, sper să nu dezamăgească nici la AWAKE. Apoi, a venit momentul mult așteptat, Armin și ale sale 7h si jumătate de spectacol. WOW. Când am ajuns la main reprezentația deja începuse. M-a impresionat foarte mult cum o arena întreaga dansa și cânta alături de el. I guess, that is a goal! Bineînţeles că nu am stat la tot show-ul, dar este de admirat ce face baiatul asta!

 

Chestii mișto si mai puțin mișto

De admirat faptul că:

  • au fost multe standuri cu mâncare și aveai de unde să îți alegi
  • scenele arătau bestial
  • sponsorii și-au făcut foarte bine treaba
  • băile erau curate chiar dacă mai mereu era coadă (cel puțin la băieți)
  • am văzut mai multe persoane cu dizabilități (probabil au primit invitații de la staff – dacă da, tot respectul meu)

Păcat totuși că:

  • a existat o singură intrare / ieșire pentru plebi (aka acces general)
  • sonorizarea de la main-stage nu a fost cea mai bună
  • foarte multe Instagram-bitches
  • foarte mulți copii mici
  • nu te lăsa cu ghiozdane mai mari cu toate că le controla

Overall, a fost un festival mișto, s-ar putea să fie genul tău daca ești pe dj-eală și dacă nu sigur găsești ceva să îți placă. Cheeeeers ❤

 

38487549_998296367039219_6069398648834228224_o.jpg

 

One thought on “Încă un festival în revistă

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s