Aseară am fost la niște băieți și mi-a plăcut

Da

Și o să mai mă duc de fiecare dată când am ocazia. Punk at its finest.

Cu toate că așteptarea a fost grea, s-a meritat cu vârf și îndesat! În deschiderea lor, ca la orice trupa mare, au fost cei de la Just Another Lie care, mânca-ți-aș piciorușul tău de băiat – keep it family friendly – ce blană bombă au sunat. Băieții cântă ceva rock – reggae și mi-a plăcut foarte mult. Cu niște glume extrem de proaste și niște versuri super panaramă – Vrem să dam autografe / Doar pe țâțele lăsate !? – aștept cu nerăbdare să îi văd din nou cât de curând și promit să vin cu lecția învățată. Recomand din tot sufletul!

41229811_1914022008663720_2605636270549893120_o

Dacă aș rezuma concertul Niște Băieți într-un cuvânt ar fi H.A.O.S – am pus punctele pentru a crea confuzie și efect dramatic – A fost exact ce căutam de mult de la Bucureștiul ăsta frumos! Cu piese super caterică și interpretări mai mult decât geniale ale șlagărelor de acum 10-15 ani, oamenii au fost minunați. Încep să mă îndrăgostesc de FABRICA, ultima oară când am fost au venit cei de la SKA-NK și atmosfera a fost la fel de genială. Iubesc oamenii de acolo. Ce s-a mai întâmplat la concert? Well, o fată a fost ridicată pe sus iar apoi scăpată în cap și un fan s-a urcat pe scenă și ne-a arătat curul. Literally !!!

Ce nu mi-a plăcut totuși a fost că din când în când solistul aducea vorba despre PSD și situația din Romania, în condițiile în care noi venisem la un concert! În rest totul a fost foarte frumos, a fost prima oară când i-am văzut pe băieți, primul și singurul concert pe acest an al lor – așa că când mă duc marți la muncă aștept covorul roșu – și, de ai fi tu salcie la mal m-aș face muci la umbra ta!

 

În continuare, urmează, sper eu, Ana Coman și lansarea ei de single de la expirat , nu sunt foarte sigur că pot ajunge iar mai apoi Hurts la iMap!!!

** Pozele îi aparțin lui mahmur.info **

Cheeeers ❤

One thought on “Aseară am fost la niște băieți și mi-a plăcut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s