Bine, fie… rămâne roz!

Wow, aproape că se împlineau 3 săptămâni fără un concert; oare chiar mai sunt cine consider că sunt !?

Pentru a mă revanșa față de mine săptămâna asta mi-am programat doua concerte. Primul a fost al celor de la Fine, Its Pink despre care vom vorbi imediat iar următorul va fi joi, în Expirat la Implant Pentru Refuz când băieții își vor lansa single și video.

Nu îi ascultasem niciodata pe cei de la Fine, It’s Pink cu toate că văzut destul de multe materiale de la ei mai ales cu noua lor piesa Killer, dar nu știu, am fost mai reticent; și cu toate că aveam să merg la ei la concert am zis să păstrez surpriza și să văd ce se întâmplă. N-am fost dezamăgit! Sună foarte bine, îmbină momente de haos cu momente liniștite, te poartă departe, te izbește de pământ. Ce frumoasă e muzica mai ales când nu știi cu cine să asemeni o trupă mai ales după ce le-ai ascultat pe toate.

45680343_2198982193650676_1878020200167636992_o.jpg

Publicul a fost minunat, au fost cât pentru o zi frumoasă de marți, fete frumoase și băieți deștepți! Am să mă arunc și daca ar fi să îi descriu pe cei 3 dupa aparențe aș zice că toboșarul a terminat arte, umblă cu pantalonii puțin suflecați și mereu cu freza așa cum trebuie. Chitaristul este din IT, ziua corporatist și seara rock – star, iar solista lucrează în marketing, PR !? Yes, no maybe.. Oricum, fac un trio awesome și abia aștept să îi revăd. Dacă sufletul meu se hrănește cu ceva este cu live-uri! Ador senzația pe care o trupă bună o produce chiar daca este pentru a 3-a oara când o vad. Iubesc muzica, iubesc oamenii care fac muzică și le sunt recunoscător pentru că împart cu noi puțin din magia lor!

Ce m-a bucurat și întristat în același timp în seara asta a fost faptul că încep să întâlnesc cât mai mulți oameni și văd tot mai multe fețe cunoscute ce mă duce cu gândul la faptul ca muzica pe care noi o ascultăm ajunge din ce în ce la mai puțină lume noua. Aș asculta cu drag astfel de muzică la radio când conduc spre neant.. de ce nu? Cum pot schimba asta? Cum poți tu schimba asta?

45638645_2198982256984003_2226298973646225408_o.jpg

*  Poze Năluca *

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s