Ana are concert

Mijlocul săptămânii, sărbătorile se apropie, nu ai chef de nimic… hai totuși la concert; n-ai să regreți. Eu și Ana Coman te așteptăm în Londohome să vedem cum mai stai cu sănătatea și să ascultăm niște muzică buna. Pe Ana ai auzit-o prima oara la Radio Guerrilla unde-și cântă cântecul în fiecare săptămână. Știu că deja te-am convins și nu mai are rost să continui să citești. Dar totuși…

Ana e altfel. Ana nu s-a născut în studio, a plecat de jos și a luptat pentru visul ei. A început pe facebook cu cover-uri, ca mai apoi să aibă propirul ei segment la radio iar mai apoi să își lanseze și prima piesă în Expirat.

40429975_2229189637109396_496103533397934080_o.jpg

Ana nu cântă ca așa e cool, Ana o face din dragoste. Și se vede asta; îmi aduc aminte că ultima oară când am vazut-o zâmbeam ca fraierul și doar atât. Era simplu și plăcut. E un sentiment foarte frumos la ea la concert.  Toți suntem prieteni deși nu ne-am mai văzut niciodată. Muzica ei are ceva aparte, nu știu exact ce, dar pleci altfel dupa concert; realizezi că sunt chestii mai împortante decât deadline-ul din seara asta, că sunt oameni acolo care te iubesc și carora le pasă de tine. Așa că sună-i, mulțumeștele pentru tot și hai mâine seara să bem o bere și să uitam de noi, macar pentru puțin.

she said my spirit doesn’t move like it did before
she said that I don’t look like me no more no more

 

One thought on “Ana are concert

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s