Încep să înțeleg ce se întâmplă pe afară

Încă puțin până la capăt de drum

Salut, eu sunt Horațiu, student la Automatică, ocazional mă mai duc la concerte și îmi hrănesc sufletul cu muzică live. BĂ ȘI CUM O FAC CEI DE LA EYEDROPS, PUȚIN O MAI REUȘESC! Plec cu o așa energie mișto de la ei de la concert cum rar mi se întâmplă. Trupa este genială, melodiile sună blană și atmosfera pe măsură.

Nu înțeleg ce mă face șă îi ador așa mult, nu știu ce rețetă magică au descoperit dar le reușește de fiecare dată. Mereu când se apropie un concert Eyedrops și sunt în dubii dacă să merg sau nu, e nevoie doar de câteva piese pe YouTube să îmi aduc aminte ce treaba frumoasă fac oamenii ăștia. Îi respect pentru tot efortul depus dar cel mai mult pentru că o fac în limba română. Într-o Românie înconjurată de atât de multă engleză mă bucură faptul că mai sunt artiști își cântă limba. Cântă din suflet și gosh, Paul are un suflet foarte mare. Nu știu cum reușește de fiecare dată dar mereu mă surprinde cu aptitudinile sale vocale. E un artist adevărat, cu o trupă foarte mișto ce m-au cucerit de la primul acord. Îi recomand și o voi continua să o fac. Comparativ cu ce găsești prin trend-uri ei sunt altfel; și în cel mai bun sens!

36188853_1675845225797503_7380031262355881984_o

Revenind totuși la concertul de marți seara din Expirat băieții vin într-un format silent, în care ești doar tu cu tine, muzica și gândurile tale. Un concert și pe placul vecinilor, la modul că nu vei auzi muzica dacă nu ai căștile pe cap, un concept ce a fost îmbrățișat foarte frumos și de public. Paul, solistul trupei, spunea într-un live la Radio Guerrilla că, în ciuda aparențelor, astfel de concerte a unit și mai mult publicul de formație. Este o experiență altfel… Merită mult mai mult, atât ei cât toți artiștii de pe acest blog.

So ya.. marțoi în Expirat se ascultă muzică pentru al treilea ochi. Haide și tu ❤

Oamenii sunt încă frumoși!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s