Era miercuri…

Aseară !? Ieri !? Cândva am fost la concert la Valeria în Expirat… mamă cât de frumos a putut să fie. Ce se anunța a fi o zi obișnuită de sâmbătă s-a transformat într-o experiență.

Pe Valeria o știu de cam un an, când un prieten al meu a interpretat una dintre piesele ei, distanțe, Mi-a plăcut… era altceva. Și am început să ascult mai mult. Mi-a placut din nou. Am văzut-o prima oară vara trecută, la GreenSound, m-a îmbrațișat. Ce zi minunată ❤

A fost primul ei concert solo. Doar ea, band-ul și publicul. Și ce public. Pe cât de mult suflet a pus ea în piese pe atât de mult a pus publicul în show. S-a văzut că are emoții, s-a văzut că își dorea ca totul să iasă perfect – mereu se uita dreapta, stânga la band ca toți să fie pe aceeași lungime de unde – și perfect a ieșit. Nu m-am mai simțit așa de bine de mult. Am fost puțin reticent la început.. nu pot să spun ca știam prea multe piese de la ea, dar am zis că ocaziile frumoase se ivesc rar.

53835425_2509756409052716_8383063742681710592_o

Nu mi-a parut rau. Nu am regretat niciun moment. Nu știu de voi dar cel puțin până acum 1 – 2 ani când venea vorba de muzică nouă eram meh.. deja am piesele mele, nu îmi mai trebuie. Dar la astfel de concerte, când știi doar câteva piese, realizezi că nu are de ce să ne fie frică. Sunt atât de multe lucruri frumoase care ne așteaptă.

Ce m-a bucurat și mai mult a fost faptul că în public am văzut mai mulți artiști pe care eu îi ador și la care nu am ajuns încă la concert. Era ca și cum aveam 5 ani și îmi vedeam erou favorit. Magic! Sfat pentru momentele în care nu știți exact cine sunteți, care cale să o urmați sau vă pierdeți.. întorceți-vă la ce iubiți, la ce vă place să faceți. Mulțumesc Valeria!

Urmează Adams Nest în Londohome, apoi How to dress well în Control și Alexu and The Voices Inside în Expirat.

pupic

*pozele aparțin celor de la Expirat*

53870555_2509741012387589_2748778957770850304_o.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s