Obsexy #1

Salut, hei

Am zis că am prea mult timp liber și să mă apuc de scris mai constant pe blog. Așa că mi-am propus să încep o serie de articole prin care să vă vorbesc puțin despre ultimele mele obsesii muzicale pentru toate momentele când te-ai săturat de playlistul tău și vrei muzică nouă!

Emarosa – Get Back Up

Pe băieții aceștia îi știu de la Sorin, solistul E.M.I.L de acum vro 2 ani când a dat share la una dintre piesele lor, piesă care la acel moment m-a disperat. Doamne ce bună era și încă e! Nici aceasta nu sună rau!

O piesă de rock alternativ, apărută recent care sună foarte bine. Nu e genul de melodie pentru care ai nevoie de un mood ci mai degreabă ea îți setează unul. Nu știu, mă umplu de energie dupa ce o ascult, aproape că îmi vine să mă dau jos din pat și să fac pe productivul. Foarte drăguță și povestea din spate, Bradley Walden, solistul, ne vorbește despre greutățile prin care trece o mamă singură pentru a-și crește copilul. Felicitări doamna mama lui Bradley, ați făcut o treabă foarte bună!

Nici videoclipul nu dezamăgește, chiar știu băieții ăștia. Bravo!

Dacă e stilul tău îți mai recomand Helpless, Porcelain sau You dont love a ghost! HF

Tom Grennan – Run in the Rain

Doooooamne ce sexy e și piesa aceasta!

Chiar dacă acesta și-ar fi dorit să devină mare fotbalist nu îi stă rău nici în domeniul muzical. O voce super mișto, o piesă de 3 dimineața, cu un video foarte simplu. Exact ce ar trebui să vezi la toți artiștii mari. Niște accent britanic pe ici pe colo, câteva cuvinte frumoase și aia e. Foarte talentat omul, merită mai multe.

Tot de la el, Found What I’ve Been Looking For îmi aduce aminte de The Hurts, ceva.. oricum super tare omul, dăm pe repeat albumul cu speranța că o să vină urmatorul curând.

Dennis Lloyd – Never Go Back

Schimbăm 181 de grade genul muzical!

Pe Dennis nu-l știți dar îl știți. Este autorul hitului NEVERMIND, care sună și el foarte blană. Dar suntem în 2019 și Dennis nu se oprește din a scoate muzică bună. Dovadă și acest single. Un reggo-indi-shit care sună foarte, foarte bine. E puțin altfel, nu chiar pentru toată lumea, de pe mine unu m-a prins!

Cu un video foarte drăguț, cu o poveste pe care probabil mai mulți și-ar dori-o, cel puțin prima parte, I mean.. cine n-ar vrea să călătorească cu gagica, să facă surf și alte nebunii (sal mama) Eu văd această piesă ca pe o definiție a dragostei cu toate imperfecțiunile ei ^^

Tot de la el The reason sau Playa.

Unde ne vedem săptămâna asta? Sper eu în Expirat la norunegru asta dacă facultatea nu va avea ceva de spus!

 

 

ceao

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s