Obsexy #2

Hei bună, ce faci !?

Încă trei bucăți care merită cel puțin un play.

Frank Carter & The Rattlesnakes – Supervillain

Începem cu niște punk englezesc, frumos, elegant căruia nu i-am acordat prea multă încredere la început dar m-a surprins într-un mod placut, asta dacă nu te uiți la video. Video care e puțin altfel.

Băieții nu știu multe, ei sunt pe bătaie. Muzică simplă pentru suflete frumoase. Mai o țâță mai un cur in video și se apropie de rețeta de succes. Îî aștept în viitorul apropiat si prin Ro, un Electric, ceva..

Blossoms – Charlemagne

Rămânem în Englezia, schimbăm genul muzical. Niște indie pop.

5 băieți mișto s-au gândit că nu exista alta metodă mai eficientă să cucerească decât făcându-și o trupa. Și nu au dat greș. Sună foarte bine, super cool și videoul. Cineva mi-a spus că au fost mainstream acum ceva timp, well fuck you, mie îmi place aici și acum.

Message To Bears – You Are A Memory

Bă. deci asta e o bucată de milioane. Se pare că articolul acesta se învârte doar în jurul Angliei. E genul de piesă pe care o asculți înainte sa adormi. Te liniștește, te bucură și te întristează. Am descoperit melodia aceasta de mai mult timp, dar de atunci este obsesia mea de zi cu zi. Este așa de simpla și așa de frumoasă încât nu mă pot despărții de ea. Și merge așa de bine în momentele mai grele.

Foarte drăguț și videoul, de fapt, foarte drăguță toată munca lui. Cum a reușit să facă chestii așa frumoase din puțin, numai el știe. Tot de la el, I know you love to fall, iarăși mare bucată !!!

Alte chestii drăguțe și recente Dennis Lloyd – GFY și Jp Cooper – Sing it with me !!! Ne vedem prin festivaluri și la concerte *inimă*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s