Rock this amazing world!

A venit vara, s-a terminat facultatea, ne întoarcem la orignii.. festivalurile!

Începem încet, în Iași la Rocanotherworld un festival cu și pentru prieteni. Un festival cu un line-up foarte bun, un line-up numai cu trupe românești #supportyourlocalbands. Altă chestie draguță, din ce am mai auzit și eu, Roca a fost un om foarte frumos care din pacate nu mai este printre noi iar prietenii lui i-au organizat acest fest ca omagiu. Frumos! De aceea a fost un festival cu intrarea liberă sau puteai plăti biliet pentru a susține comunitatea românească de muzică și nu numai (fapt ce nu a fost înțeles de toți).

Și nu a fost doar muzică. S-a vorbit despre poezie, s-a vorbit despre literatura, s-au strans lucruri pentru animalele nevoiașe. A fost frumos, ne-am distrat, am uitat de noi. Am dansat, ne-am ascuns de ploaie, am legat prietenii.

64714350_2358106714447940_754978327772528640_o.jpg

Au fost 4 zile pline de muzică bună, trupe pe care le știam, trupe peste care abia acum am dat și nu mi-a părut rău! Toată distracția s-a întâmplat pe pârtia de schi din Iași, înconjurați de copaci și voie bună. Era amuzant că accesul se făcea prin vârful ei, iar dupa 6-7 ore de muzică și dans aveai de urcat ditamai pârtia. Se spune că doar cei vrednici au reușit. Nu au lipsit nici technoasele alea blană care din păcate s-au auzit puțin cam încet. Dar iertăm, iertăm orice mica greșeală că știm că acest fest a pornit din dragostea oamenilor pentru oameni. Și aș vrea să le mulțumesc din nou organizatorilor, au facut o treabă minunată și sper să nu se opreasca aici. Poate până anul viitor vor înțelege și participanții că numai împreună putem face ceva frumos.

A fost un public foarte drăguț, lumea dansa la artiștii preferați, pace, bucurie, bere la cutie. M-a bucurat că au venit multe trupe care nu prea ajung în București și am reușit să prin și eu un concert, m-am simțit foarte bine, probabil la concertul celor de la Moonlight Breakfast am dansat cel mai mult din toate concerte, care btw, super super blana formația. Tot la categoria trupelor despre care auzisem dar nu încercasem așa mult se număra Fine Its Pink, Next Ex, Via Dacă, Pinholes și Melting Dice. Le recomand din tot sufletul. Iar ca trupe noi care mi-au spart capul avem Stema și Moon Museum.

Altă chestie drăguță, duminică trebuia să fie ziua lui Roca și în cinstea lui festivalul a împărțit pizza.. CINE A MAI FACUT ASTA !? Și că nu era îndeajuns, cei ce au primit cate o pizza au luat câte o felie pentru fiecare și au dat mai departe restul! Ge ni al!!!

A dat și cu ploaie, am dansat și în noroi, iar mi s-au făcut poze.. ce să mai, un festival reușit xD

Mai mergem.. anul viitor îl iau și pe Sprint să alerge pe pârtie să se sature.

Mulțumesc frumos Rocanotherworld, you rock!

Urmează mare concert la Ed Sheeran și apoi meet me at the castle !

*C cerculeț echipei foto a festivalului pentru poze*

64594491_2358106304447981_1515676297852878848_o.jpg

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s