La mare nu-i ca la munte

Încă un weekend, încă un festival. De data aceasta am fost la mare, la Costinești pentru ediția cu numărul 7 a festivalului Out of Doors! Un festival care nu iese în evidență prin briz-brizuri, fără influențări, doar muzică. Muzică rock în toate formele ei. A fost frumos, m-am distrat, am cântat, am dansat, am băut bere.

Totul s-a întâmplat în cadrul White Horse, un local dragut cu oameni frumoși. Zilele au fost scurte întrucât timpul trece mult mai repede când te distrezi.

67625989_2290591294388205_1373286054542442496_o.jpg

Prima zi am început-o ceva mai tarziu datorita unor mici întârzieri, dar am început-o în forță direct cu Ska-nk, o trupă pe care o ador, dar pe care o prind foarte rar live. Băieții fac un show superb și abia aștept să mai vin și prin capitală. Au urmat cei de la Șuie Paparude și Marky Ramones Blitzkrieg, publicul părea că se bucură de ei, not really my type, am stat undeva mai în spate și mai dădeam din picioare. Am încheiat seara cu OCS, o trupă ce nu mai are nevoie de descriere. Ca de fiecare dată, băieții nu au dezamagit. Un show mișto și publicul i-a răsplătit pentru asta.

Nici zilele urmatoare nu au fost mai prejos. Niște El Negro, puțin Bosquito și o shaorma, doamne ce îi mai palce shaorma solistului, ca mai apoi Luna Amară, prima oară când îi văd live, puțin trist că nu au cântat Doar noi doi, dar mai băgăm o fisă data viitoare. Am incheiat cu Alternosfera, unde mă așteptam la mai mulți oameni. Desigur că trupa a facut un show minunat, au cântat chiar mai mult decât era în program, au băgat și piese mai vechi. Drăguț !!!

Ultima zi pe care mi-am petrecut-o la căluț, da.. din păcate duminică am luat-o spre casă, a început cu o surpriză. Suburbia11 o trupă din Sibiu care suna foarte, foarte bine, recomand pentru iubitorii de punk – reggae – rock. Apoi Spitalul de urgenta, din nou Horațiu trist că nu Fluturi *sad face*, Trooper – nu chiar genul meu – și Zdob și Zdub, aia da, frumos.

39167146_1771281099652563_2771087666446336000_o.jpg

Per total a fost un festival drăguț tare. Un festival cu și despre oameni, se vedea că cei veniți erau acolo pentru muzică și nu pentru story-uri pe instagram. Un festival care are potențial să crească și i-aș sfătui pe organizatori să o facă. Nu prea am înțeles exact care a fost ideea cu cele doua scene, una jos și una pe rooftop. Problema a fost că muzica era în mare asemănătoare, nu știu, părerea mea ar fi ca genurile să difere complet pentru a atrage cât mai mulți oameni. De avut grijă pe viitor și la voluntari, mulți lăsau mizerie după ei și strică imaginea festului și de ce nu, poate instalați și niște power-bankuri că na, e grea viața de festivalier și așa.. dar făra baterie la telefon ^^

Felicitări organizatorilor pentru tot, poate ne vedem și anul viitor !!!

*pozele aparțin echipei foto a festivalului*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s