Summer fockin well

That’s a wrap folks !!!

Drăguț tare la SummerWell, a fost prima oară la acești băieți și pot spune că s-au purtat frumos cu mine. Poate, poate mai trec și anul viitor.

Aventura s-a petrecut la Buftea, pe Domeniul Stirbey, un loc mare, mai mare de cât mă așteptam, dar cu niște scene neîncăpătoare pentru toți oamenii veniți la concerte. Pe viitor ar putea avea mai multă grijă la numarul de bilete vândute, dunno. Culori, lumini și briz-briz-uri. Sclipici, influenceri și Subcarpați xD. Un festival foarte instagramabil, poate nu ești la fel de cool dacă mergi la SW comparativ cu Untold, dar ies niște poze mai blană aici. Un festival care se vrea a fi mai mult un business decât o experiență. Dar au fost și momente frumoase. Am cântat, am dansat, am râs.

Nebunia a început de vineri seara cu Orchestra Simfonică din București, a fost o placere să îi ascult, o mișcare îndrăzneață din partea organizatorilor, bravo lor, publicul chiar s-a distrat. Apoi, mamă, au venit cei de la Son Lux, mamă.. Trupa asta m-a distrus anul trecut la Electric Castle în condițiile în care nu prea îi ascultam. Nici nu voiam să știu ce avea să se întample acum. Și da.. sunt geniali. Un sound ieșit din comun, cu ruperi bruște de ritm și multă multă pasiune. Probabil a fost cel mai bun concert din vara aceasta și sper să nu se termine aici.

67940688_2359006777479001_2562276106090577920_o.jpg

Ziua doi a fost despre muzică. Începând cu Tender, o trupă foarte interesantă, o trupă pe care o voi urmari de acum înainte și continuând cu Pale Waves, duoamne de când o așteptam pe solistă. Mi-au plăcut mult, nici nu a fost aglomerație, un emo-rock-pop-punk just right. Apoi Jungle, o trupă perfectă langă un apus de soare, băieții au fost minunați, am dansat încontinuu, cu toate că nu știam prea multe piese nu aveai cum să nu te miști. Am terminat seara cu Matty și gașca lui de la The 1975. Îi aveam de mult pe bucket list și mă bucur în sfârșit să îi văd. A fost un show frumos, nu m-ar fi deranjat dacă ar mai fi cântat încă 1 ora.. Aș vrea să mă iau de toate fetele de 15 ani care erau în față, dar pobabil la fel aș fi facut și eu 😀

68784792_2360645453981800_1190333147951136768_o

Ultima zi a fost despre oameni pentru că lucrurile frumoase se întâmplă când ești înconjurat de prieteni. E o schemă sa mergi și singur pe la festuri. Te obligi oarecum să cunoști oameni noi. De la oamenii frumoși din Brașov și din Iași până la bucureștenii mei dragi, am stat cu ei la glumițe și bere ca la finalul serii să îmi închidă gura cei de la The National. Un concert cum rar vezi, un adevărat gentleman solistul alături de niște profesioniști. Un show genial, mai frumos a fost când solistul a coborât în public și a trecut prin fața mea. Și când zic prin fața mea PRIN FAȚA MEA !!! Am murit..

Overall, a fost un fest frumos, oleak expensive, dar dacă inima cere muzică n-am cum să ma opun. Mulțumesc frumos organizatorilor, macar așa putem lăsa și noi, românii, o impresie bună străinilor!

Lov ❤

*pozele apartin echipei foto a festivalului*

67620709_2361845370528475_4388682984182513664_o.jpg

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s