Obsexy #3

Mai o glumă, mai o măslină, mai gata și cu festivalurile astea. A fost o vară plină, 5 festivaluri, multă muzică bună, mulți oameni frumoși. Se mai merge!

Ne întoarcem totuși la realitate, vara e pe sfarșite, se apropie facultatea și noi ne retragem prin pub-uri. Am zis totuși să mai împart cu voi niște muzichie.

Înainte de toate, mi-am deschis mare pagina pe facebook pe unde o să mai vedeți evenimente frumoase la care mai merg sau la care mi-aș dori sa ajung. Lyyy

Adams Nest – Karen

Pe oamenii aceștia frumoși îi știu cam de un an, de când au lansat Nothing Lasts for Eva, o alta bucată drăguță, și de atunci tot am continuat să îi descopăr. Nu știu cum s-a făcut dar piesa asta abia acum mi-a ajuns la suflet. Trupa e genială, fac o muzichie foarte frumoasă dar de câteva zile nu mai pot să îmi scot din cap piesa aceasta. Băieții se respectă și au niște liveuri foarte, foarte blană. Am reușit să-i prind doar de 3 ori și de fiecare dată a fost minunat.

Din ce mi-a șoptit o păsărică, cică ar venii în București in perioada urmatoare așa că stați genă !!! Vă las o bucățică din talentul lor la un gig Sofar Sounds, gig despre care am vorbit si aici.

Angus Stone – Only a Woman

Jumătatea masculină a dou-ului Angus & Julia Stone, ne învață că fără muzichie și prietenie viața e pustie. Mesajul e simplu, nu renunța la persoanele frumoase din viața ta.

Tot de la el, dar împreună cu prietena Draw your swords !!

Sam Tompkins – You Broke My Heart So Gently

Schimbăm complet registrul muzical, ceva hip-hop indie pop, indiferent băiatul le zice foarte blană. Cu toate acestea, mesajul este același. Avem nevoie de oameni, avem nevoie de un umăr pe care să plângem, avem nevoie de o palmă când ne iau nebuniile. Oricât am încerca, la finalul zilei, oamenii sunt singurii care rămân. Ai grija de ei ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s