În Control la Ana Coman

După mai bine de o lună de la ultimul concert s-a dat, în sfârșit, drumul la sezonul de concerte prin puburi și cluburi. Oh da, și ce sezon blană se anunță…

Începem foarte drăguț cu o zi de marți, Ana Coman și o scenă în Control. Prima oară am dat peste Ana la radio Guerilla, la propriul ei segment din emisiunea lui Bogdan Serban, “Ana are cantec” unde reinterpreta șlagăre internaționale într-un stil propriu. Nu după mult timp am reușit să o prind și live când i-a deschis concertul lui Alexu. Mi-a plăcut mult..

Ușor timidă la început, Ana a pornit la drum cu niște coveruri ca mai apoi să ne arate că știe să și scrie nu doar să cânte. Facând trebă bună i s-au mai alaturat încă doi băieți în aceasta aventură și uite-o pe Ana, astazi avand bandul si piesele ei, cântând pe scene mari precum Rockanotherworld si Electric Castle, trăindu-și visul de rockstar.

35297703_222762944988817_610451385476972544_o.jpg

E frumos tare la ea la concert. Fiind o artistă mică și concertele sunt mai intime. Toți suntem prieteni și cântăm împreună.Muzica ei are ceva aparte, nu știu exact ce, dar pleci altfel dupa concert; realizezi că sunt chestii mai împortante decât deadline-ul de a doua zi. Sunt oameni frumoși în lumea asta cărora le pasă de tine și la fel ar trebui să faci și tu. Știu că pe la început când nu avea bucăți pe YouTube mai filmam câte un refren ceva pe telefon și trebuia să aștept următorul concert ca să ascult și restul de piesă. Și încă mai pățesc asa.. *sad face*

Dar mai mult ca oricând Ana e pusă pe treabă. Prima ei piesă în limba română stă să vină așa că vă aștept și pe voi în Control pe 17 septembrie să bem o bere împreună.

she said my spirit doesn’t move like it did before
she said that I don’t look like me no more no more

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s