Obsexy #4

Înainte să începem cu ultimele piese care mi-au spart capul voiam să vă spun că lunile octombrie și noiembrie se anunță hot af, concerte cât cuprinde așa că stați geană pe Expirat și Control.

Cody Lovaas – Finally Fallen

Relativ nou în lumea muzicii, Codi Iubițeaș (așa s-ar numi dacă era român) ne lovește cu o pisă drăgu, o piesă despre o iubire umană, cu toate zilele sale însorite și nopțile pline de stele. Vine la pachet cu un video aparent simplu dar care ne trece prin toate locurile în care Cody s-a îndrăgostit de această fată.

Bombay Bicycle Club – Eat, Sleep, Wake (Nothing but you)

Niște indie – rock engelzesc căruia nu i-am dat foarte mare atenție inițial dar piesa este foarte catchy. Băieții au anunțat un turneu in 2020, așa că învățați niște versuri că nu știi cum vin pe la Castelul Electric șau Festivalul Țuicii.

Lauv & Troye Sivan – I’m so tired

Cu școala de muzică din state nu o dai și după banger-ul “I like me better” sau “Paris in the rain” fratele Lauv ne mai bucură cu o bucată foarte blană, tot în stilul lui propriu. Cum zicea și bunicul.. e un mood melodia aceasta. Nu sunt cele mai versuri dintre versuri, dar piesa te prinde, îți rămâne atârnată în minte și nu o mai scoți de acolo.

Mai nou mă găsiți și pe facebook, un like, o măslină, alea alea. lyyyy *inimă*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s