Hai să ne ascundem la concert

Cât.. 3 săptămâni de la ultimul concert? Era și timpul să mai ies și eu din casa.

Ce ai vrea mai mult de la o zi de joi, un concert The Kryptonite Sparks, niște beri și câțiva prieteni. Mie imi ajunge.. mai ales că băieții ăștia cântă foarte bine, arată foarte bine și fac un super show.

A trecut ceva timp de când i-am văzut ultima oară, probabil de la lansarea piesei “Interlocutor”, nu știu exact data când s-a întamplat, acum un an, momentan sunt la Văleni și scriu într-un Notepad că nu îmi merge internetul.

51398422_2547113661971282_5799498226734202880_o

Îmi este foarte dragă formația, a fost printre primele cu care am început în aventura mea de festivalier, ceva martie 2016 la lansarea albumului 6+ al celor de la Vița de Vie, ei au cântat în deschidere, nu știam multe piese dar mi-au placut maxim. Apoi o altă întâlnire frumoasă a fost la prima ediție AWAKE când Răzvan mi-a apreciat tricoul, aveam un tricou cu Arctic Monkeys și am mai schimbat câteva vorbe. Și apoi alte și alte întâlniri.

Dacă nu v-ați prins îmi place super mult la ei la concert, mă regasesc în genul lor muzical și sunt sigur că vor face un mare show. E o atmosferă foarte drăguță, toată lumea cântă și dansează, tu ce mai aștepți.. prima bere e din partea mea *inimă* mă gasești în primul rând.

Evenimentul îl găsești aici, biletele atât online cât și si la intrare tu doar să vii cu voia bună.

Cheeeeeeers ❤

*pozele aparțin formației*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s