25 și 1

25 de oameni, un artist și o chitară. O seară de sâmbătă, niște vin și un apartament.

Cam așa s-a prezentat concertul lui Alexu ce a avut loc la sediul celor de la Pure Indie Records, o locație surprinzător de frumoasă, ar merge prea bine un pub acolo. Cât despre concert.. ei bine mi-a plăcut mult tare. Nu a fost prima oară, mai mult ca sigur nu a fost nici ultima, dar a fost altfel. Intim, elegant și de bun gust.

Alexu ne-a primit cu brațele deschise. Ne-a cântat din suflet și si publicul a reacționat pe măsură. Nu se vobea și nici nu se mișca nimeni. Toți eram atrași de ce poate să facă băiatul ăsta. Bă… și o face foarte, foarte bine. Mă bucur mult pentru el că a reușit să crească și nu s-a dat bătut.

N-am poze să vă arăt că na.. telefonul meu și poate că e mai bine. Poate așa o să fiți curioși si dați o tură data viitoare. Aveți aici totuși un live de la fratele CriticEyez.

Foarte drăguță și inițiativa celor de la Pure Indie, s-a vrut a fi un tiny desk concert și le-a ieșit perfect. M-a dus cu gândul la sesiunile de la SofarSounds doar că mult mai intime. Totul a fost filmat și, zic ei, va aparea pe YouTube zilele următoare. Așa că lăsați un like ceva că vor mai fi genul asta de concerte și vă recomand din tot sufletul să mergeți. Este fix locul ală cu care impresionezi o gagică mișto.

Urmează Roca în Expirat și apoi Adams în Control.

Să aveți o zi ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s