Te așteaptă fericirea în Control

E marți seara, în Control berea e la juma de preț dar nu de aceea mergem. Vine Moldova, vine Adam’s Nest, cei mai frumoși băieți din tot Iașu’. Bă.. sunt foarte buni, foarte foarte buni și merită să umple stadioane.

După 4 laboratoare talpă, probleme cu Urgen Cargus și niște spaghete de acasă ajung și eu în Control. Surprinzător.. nu singur 😀 Seara a început cum nu se putea mai bine, Nothing lasts for Eva piesă pe care o aștept de 3 concerte. Doamne și ce bine a sunat. Apoi, altă bucată, Karen.  Eram în al nouălea cer. Băieții sună bine în studio, ca orice alta formație care se respectă, dar live îmi sparg capul la fiecare concert. Sunt acele improvizații care îți fac piesa preferată să sune de 10 ori mai frumos. Acest lucru m-a atras din prima clipă la ideea de concert și muzică live. E cu totul și cu totul altceva.

78953220_10220744828514396_343197165742456832_o

Apoi au venit bucăți dupa bucăți.Foarte humble și cute, cel puțin Vlad care a venit din Iași cu trenul nu ca alții, nu dau nume – Răzvan Rusuperbul cu avionul.  Mi-a plăcut mult tare și abia aștept să îi revăd din nou.. A fost energie din ambele părți, publicul nu se mai sătura de ei. Au cântat și o piesă nouă ca la final să bage și bis. Ce să mai.. dacă era după mine și acum erau tot pe scenă – so please staaaaaaaaaaay !!!

Și să vedeți glumă.. cică nu se mai întorc

xd!?

*pozele aparțin băieților*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s