În sufragerie cu Goe

Închei anul 2019 altfel. Un an plin, plin din toate punctele de vedere, abia aștept să văd ce îmi pregatește 2020.

Dl Goe, 7 oameni, un apartamen, niște vin fiert și alune. Pentru cei ce nu știau, băieții de la Dl Goe au anual, în perioada sărbătorilor, un turneu prin casele oamenilor căă.. de ce nu !? Și am zi bă, hai și pe la noi. Inițial voiam în cămin dar după am rămas la apartament la Ioniță (follow aici). Ne-am pregătit noi ce ne-am pregătit, o bere, un vin, o alună, o măslină.

După 22 apar și ei. Foarte deschiși, caterincă și super drăguți. Nu s-a simțit nicio clipă că ei sunt niște artiști veniți să își facă talentul și noi niște simpli ascultatori. Eram toți prieteni și cred că acest lucru este adevarata comoară al acestui turneu. Altfel te apropii de public și sunt sigur, ca din cei 7 care îi priveam cu atâta admirație, cel puțin 4-5 vom fi la urmatorul lor concert. Direct am dat-o în glume și în discuții despre rocări nespălați, s-au trosnit degete și s-a baut vin fiert.

Apoi a început muzica și din nou am realizat de ce mă duc eu la concerte. Pentru ca e FOARTE FOARTE BLANĂ toata experiența și mă umple cu energie și voie bună. Mi-a plăcut mult tare de ei, pe langă ca au o muzică super dansantă și draguță și ei au fost niște oameni de toată isprava. Sper că și ei s-au simțit cel puțin la fel de bine pe cât am facut-o eu.

Și ca să nu ziceți că îmi place mie să arunc în dreapta și în stânga cu complimente avem și o părere din caminele Architecturii la sora Diana (follow aici), loc în care fusese formația cu câteva zile înainte:

Dl Goe a venit și în cămin și a fost mai mult decât mă așteptam. După o zi plină de trenuri întârziate și nervi întinși, băieții au venit și ne-au cântat despre Mega Image, Aida și Alice și parcă ziua rea nici n-a fost. Au o poveste drăguță, un album care merită cumpărat și multă energie. Au venit la noi de parcă ne știam de mult, au prins imediat cum stă treaba cu căminul și ne-au cântat de parcă eram cu prietenii la un foc de tabără. Sună impecabil live și noile piese merită așteptate. Clar o să merg la orice concert Dl Goe prind pentru că merită. Prin muzică, intri în lumea lui Goe și e ceva, un sentiment, un “mereu tineri”. Doar ei pot.

Nu m-ar deranja deloc ca alte formații să urmeze exemplul lor și cine știe, poate în câțiva ani o să mă laud că i-am avut în sufrageria mea.

pup

80366576_2305737339717931_4889007259251638272_o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s